Climate
Coach 4u

Website

Project

Informatie

De klant

Climate Coach 4U is een initiatief zonder winstoogmerk, van en voor mensen die het verschil willen maken door zich te richten op duurzame gedragsverandering.

Het doel

Ons hoofddoel is reductie van de persoonlijke ecologische voetafdruk. Middels een coachinginstrument willen we mensen inzicht geven, inspireren en activeren om hun ecologische voetafdruk te verlagen door het ontwikkelen van een duurzamere levensstijl.

Project

Resultaat

Voor de website Climate Coach 4u heb ik gekozen samen met Lennard van de Burg en Huib de Vriend een website te creëren, die als onepager de bezoeker meeneemt in het verhaal van Climate Coach 4u.  De website is gedurende de periode dat hij online is geweest, meerdere malen geupdate. Zo bood de website de bezoeker de mogelijkheid zich in te schrijven voor de proef versie van de app.

Dynamische header

Voor de website Climate Coach 4u heb ik gekozen een dynamische header in te voegen die gelijk spreekt tot zaken die de bezoeker herkend, het dagelijkste leven. De header bestaat uit vier verschillende filmpjes die in slowmotion worden afgespeeld. Op deze manier wordt het niet te druk, en trek je toch de aandacht van de bezoeker. Ook vind je een duidelijke call to action, met de mogelijkheid gelijk door te klikken naar andere onderdelen op de website.

De 8 categorieën

Climate Coach 4u geeft in de app de mogelijkheid in 8 categorieën een coachingstraject te doorlopen om te verduurzamen. Om de bezoeker een beeld te geven wat de categorieën inhouden kan de bezoeker van de website per categorie extra informatie lezen, door op de categorie te klikken.

Ben je benieuwd naar
de mogelijkheden voor jouw?

Boek dan een GRATIS strategisch gesprek

© 2022 Joshua Kamp