Over mij

Mijn Verhaal

Hoe ben je eigenlijk begonnen?

Een stukje geschiedenis

Al vanaf dat ik kon lopen ben ik altijd gefascineerd geweest door computers en alles wat er mee te maken heeft. Zo was ik al aan het typen (of beter gezegd zomaar toetsen aan het indrukken) terwijl ik nog helemaal niet kon schrijven. Mijn opa zei tegen mijn vader ‘Wat is die jongen toch aan het doen?” waarop hij antwoorden “Pa, je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen.” Dat resulteerde in dat ik al op een vrij vroege leeftijd heel handig was met computers, ik creëerde mijn eigen programma’s en al doende leerde ik ook het maken van websites en apps. Het maken voor websites in het bijzonder vond ik bijzonder interessant. Het mooiste vond/vind ik dat de mogelijkheden van het internet eindeloos zijn  Daarom ging ik mij hierin steeds verder verdiepen, en kreeg ik mijn eerste paar opdrachten binnen.

Hoe ga je eigenlijk te werk?

Mijn manier van werken

Voor mij is maar een ding het belangrijkste. De tevredenheid van mijn klanten! Om er zeker van te zijn dat iedere klant tevreden zal zijn werk ik met 4 stappen. Door middel van deze stappen bouw ik een sterke relatie op om ervan verzekerd te zijn dat u niets minder krijgt dan de beste ervaring!

Welke programma's gebruik je?

Software

Ik gebruik graag de nieuwste software voor mijn projecten, om ervoor te zorgen dat ik mijn klanten de best mogelijke ervaring kan bieden. Hieronder een paar voorbeelden van software die ik regelmatig gebruik:

Vragen die vaak aan mij worden gesteld

F.A.Q.

Ik krijg vaak dezelfde vragen gesteld. Hieronder lees zie je een selectie van de meest voorkomende:

Kan ik achteraf zelf mijn website editen?

Ja zeker kan dat! Ik bouw mijn websites met de modernste software, die het super gemakkelijk maakt om kleine aanpassingen zelf te doen.

Hoeveel vraag je voor een website?

Dit hangt natuurlijk af van jouw wensen als klant. Ik accepteer projecten vanaf €2000,-. De uiteindelijke prijs kan ik beter inschatten na ons eerste gesprek.

Wie heeft het eigendom van de website als hij af is?

Dat ben jij zelf! Wanneer de website gebouwd, en betaald is ben je zelf de eigenaar van de website. Dat betekend dat mocht je ervoor willen kiezen afstand van mij te nemen, je ook nog zelf de website kan onderhouden.

Hoe lang duur het bouwen van een webiste?

Het bouwen van een website duurt ongeveer 2 tot 3 maanden. Dit is natuurlijk wel compleet afhankelijk, hoe snel wij samen door het proces heen gaan, en wat je precies met de website wilt doen.

Hoe werken websites op mobiele apparaten?

Alle websites die ik bouw worden responsive gebouwd. Dat wil zeggen, dat deze op alle schermformaten goed werken.

Heb je toch nog een vraag die hierboven niet benoemd is? Neem dan gerust contact met mij op!

Ben je benieuwd naar
de mogelijkheden voor jouw?

Boek dan een GRATIS kennismakingsgesprek

© 2022 Joshua Kamp