Grabbelcadeau

Webshop

Project

Informatie

De klant

Grabbelcadeau is een start up van zes jonge ondernemers met een ondernemersdroom. Namelijk het geven van een cadeau met een nieuwe twist een onvergetelijke ervaring maken.

Het doel

Het doel voor deze webshop is het samenstellen en verkopen van de Grabbelcadeaus. Dit in samenhang met de gekozen strategie van het bedrijf waarmee zij zich onderscheiden in een goede relatie met de klant.

Project

Resultaat

Ik heb ervoor gekozen de webshop een duidelijke header te geven waarop gelijk het product zichtbaar is. Vervolgens zie je een foto van de algemeen directeur om op deze manier een persoonlijke relatie op te bouwen, waar Grabbelcadeau zo naar streeft. 

Keuze uit verschillende maten

Voor Grabbelcadeau was het belangrijk om verschillende maten Grabbelcadeaus aan te kunnen bieden, en de klant hiertoe de keuze te geven. Daarom is later een nieuwe sectie toegevoegd met een duidelijk stappenplan

Veel persoonlijk contact

De strategie voor Grabbelcadeau is om mensen zo goed mogelijk te helpen een geschikt cadeau samen te stellen voor hun dierbaren. Hiervoor gaven zij mij de taak om ervoor te zorgen dat zij op zoveel mogelijk manieren makkelijk te bereiken zijn. Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van o.a. een chatbot, en een uitgebreide contact pagina met daarop alle denkbare contact mogelijkheden.

Ben je benieuwd naar
de mogelijkheden voor jouw?

Boek dan een GRATIS strategisch gesprek

© 2022 Joshua Kamp