Na de Missie

Website

Project

Informatie

De klant

Na de Missie is een website van de auteurs van het boek “Na de Missie” Michaela Schok en Erwin Kamp. Het boek “Na de Missie” geeft tips & tools voor militairen, veteranen & het thuisfront.

Het doel

Het doel van de website Na de Missie is om naast het boek, online support te bieden voor veteranen en het thuisfront.

Project

Resultaat

Samen met de auteurs van het boek “Na de Missie” ben ik aan het werk gegaan om een duidelijke website te ontwikkelen, waar militairen, veteranen en het thuisfront makkelijk alle Support, Tips en Tools en de informatie kunnen vinden over het boek “Na de Missie”. Daarom heb ik gekozen voor een header waar de bezoeker gelijk kan zien wat ze kunnen vinden op de website.

Tips & Tools

Om op de website Tips & Tools op een duidelijke overzichtelijke manier weer te geven heb ik gekozen voor en interactief menu. De bezoeker kan door middel van het klikken op de onderwerpen, een pop-up krijgen met alle Tips & Tools. Op deze manier is de aandacht van de bezoeker volledig gericht op de Tips en Tools.

Praktische informatie

Een andere belangrijke functie van de website is het aanbieden van praktische informatie. Op een aparte pagina kunnen militairen, veteranen en het thuisfront informatie vinden over over organisaties die zorg en hulp verlenen bij terugkomst van een uitzending. Op deze pagina kunnen zij ook direct met deze organisaties in contact komen.

Ben je benieuwd naar
de mogelijkheden voor jouw?

Boek dan een GRATIS strategisch gesprek

© 2022 Joshua Kamp