Seasons Parket

Website

Project

Informatie

De klant

Seasons Project Parket verkoopt en legt al meer dan 20 jaar met passie vloeren. Naast de verkoop en het leggen van vloeren leveren zij ook verschillende diensten zoals onderhoud of de renovatie van trappen.

Het doel

Het doel voor de website van Seasons Parket was om mensen kennis te laten maken met het bedrijf en de diensten die zij leveren. Daarnaast was het van belang dat klanten een eerste indruk moesten kunnen opdoen van alle soorten vloeren. 

Project

Resultaat

Samen met Seasons Parket heb ik ervoor gezorgd dat de website bezoekers op een aangename duidelijke manier kennis maken met het bedrijf en de producten en diensten die zij aanbieden. Met deze website is Seasons Parket vele jaren vooruit gegaan op de vorige website. Ik ondersteun Seasons Parket met het onderhouden van hun website, zodat zij ook nog vele jaren met de website vooruit kunnen.

Dynamische header

Seasons Parket wil graag de klant gelijk op de hoogte brengen van alle lopende acties en het nieuws over het bedrijf. Daarom heb ik gekozen een dynamische header toe te voegen die na iedere 3 sec automatisch naar de volgende header verspringt. Op deze manier ziet de bezoeker in een oogopslag de vloer van de maand, Seasons nieuws en Seasons acties. 

Specifieke pagina's voor producten en diensten

Om bezoekers kennis te laten maken met alle producten en diensten hebben Seasons Parket en ik ervoor gekozen op twee specifieke pagina’s alle producten en diensten apart toe te lichten. Zo kunnen klanten goed geïnformeerd naar de winkel komen, met eventuele vragen.

Ben je benieuwd naar
de mogelijkheden voor jouw?

Boek dan een GRATIS strategisch gesprek

© 2022 Joshua Kamp